Soo soo Suvi!

Hävettää Suvi Lindenin puolesta. Kyllä sitä itse kukin voi puhua suoraan ja kertoa mielipiteensä, mutta joskus tökkii pahasti. Töppäily on kuitenkin inhimillistä ja sitä harrastetaan joka puolueessa. Välillä vaikuttaa jopa siltä, että pieniä ja mitättömiä törppöilyjä oikein kytätään.

Mielipiteensä saa ja pitää kertoa, jos haluaa. Pääasia on, että pysyy asiassa eikä panettele ketään. Erimielisyydet ovat kuitenkin monille vaikeasti nieltäviä, eikä erimielisyys esimerkiksi tarkoita yhteistyökyvyttömyyttä, vaikka moni asian niinkin tulkitsee.

Kunnallispolitiikassakin täytyy sanoa mielipiteensä ääneen ja ihan julkisesti. Toivottavaa on, ettei sellaisesta joudu mustalle listalle. Pilkkaaminen ja mollaaminen eivät kuitenkaan kuulu minkään tason politiikkaan. Kiihkoton kuuntelu ja aktiivinen osallistuminen ovat avainasemassa. Uskon, että Hämeenlinnan uusi valtuusto pääsee vielä pitkälle. Avointa yhteistyötä tehdään erimielisyyksistä huolimatta.

 

 

2 kommenttia artikkeliin “Soo soo Suvi!”
  1. Höh,

    ei minun takiani tarvitse Ahvenistoa kartella, päinvastoin! Selkeitä mielipiteitä vain esiin, ihan jokainen valtuutettu ja kaupunkilainen…

  2. Heikki Notko sanoo:

    Niin, kyllä minuakin hämmästytti hänen sanomansa, että työnantaja voi halutessaan määrätä työtekijän vaikka riisutumaan alasti, jos epäilee hänen mahdollisesti vievän mukanaan työnantajan omaisuutta!
    Emme elä enään torppari- piika- tai renkiyhteiskunnassa, jolloin talolliset ”omistivat” palkollisensa!
    Helsingin-Sanomien mukaan Suvi Linden ei ole erityisen kyvykäs, eikä ansioitunut ministeri. Ja hänen valintaansa vaikuttivat sukupuoli, maantiede ja ikä! Toinen Lappilainen nainen, Tuulikki Ukkola aiottiin nimittää ensin, mutta tarvittiin iältään nuorempi! Että silleen!

Jätä kommentti

css.php