Tabu rata

Kun Isakkikin kerran (vastoin lupaustaan) kirjoitteli vauva-juttuja, en minäkään voi enää olla kirjoittamatta tänne blogiin moottoriradasta.

Kun hengittää ensin syvään ja yrittää hillitä tunteensa huomaa, että mehän olemme Iisakin kanssa itse asiassa hyvin pitkälti samoilla linjoilla moottoriradan suhteen. Sympatiat vain vaihtelevat.

”- Käydään nyt keskustelua, teetetään kaikki mahdolliset ja kohtuuden rajoissa olevat selvitykset, pyydetään lausunnot, kuullaan toimijoita, kuullaan kaupunkilaisia, kuullaan kaupunkilaisia vielä vaikka toiseen kertaan, haetaan päätöksille vahvistus vaikka ylimpiä oikeusasteita myöden, mutta jossain vaiheessa on kuitenkin korkea aika vihdoin TEHDÄ NIITÄ PÄÄTÖKSIÄ.”

Edellinen oli lainaus Iisakilta ja samoin olen itsekin mm Hämeen radion haastattelussa todennut.

Kun valtuusto jossain vaiheessa ottaa kantaa radan toiminnan jatkamisesta, ei se kuitenkaan välttämättä ole se LOPULLINEN päätös. Lopullinen ”tuomio” tulee korkeimmalta hallinto-oikeudelta. Mikäli sieltä annetaan melurajat, joita pystytään noudattamaan jatkuu toiminta moottoriradalla. On kuitenkin mahdollista, että KHO asettaa sellaiset melurajat, joita on mahdotonta noudattaa ja tällöin radan toiminta loppuu.

Minä(kin) pystyn elämään kummankin vaihtoehdon kanssa.

Onneksi KHO on lahjomaton.

Jätä kommentti

css.php