Lypsäkää, kehoitti Stubb

Alexander Stubb antoi tänään Verkatehtaalla aimo tujauksen tietoa EU:sta. Stubb muistutti meitä kuulijoita EU:n ydintehtävistä eli niistä asioista, joita turvaamaan EU aikanaan perustettiin:

1 Rauha

2 Vakaus

3 Vauraus

4Turvallisuus

Jep. Todella laajat ja vaativat tehtävät, jotka hoituvat enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Stubb kehoitti meitä suomalaisia seuraamaan EU:s osalta erityisesti EU:n laajentumista, taloutta sekä sitä, ”mikä EU:sta tulee isona”. Stubb painotti taloudessa erityisesti vihreää taloutta ja sen tuomia mahdollisuuksia.

Kysyin Alexilta, miten hän näkee EU:n todelliset vaikutusmahdollisuudet edistää vihreää taloutta Kiinan ja Yhdysvaltojen puristuksessa. Totesin myös, että EU-hankkeiden vihertymistä on pikku hiljaa havaittavissa myös täällä Hämeessä, mutta täällä tarvitaan nimenomaan sitä maakunnallista tahtoa rahoittaa ja edistää vihreitä hankkeita.

Alex totesi, ettei Kiinaa ja jenkkejä kannata aristella vaan EU kyllä pärjää osaamisellaan. Hän myös kehoitti meitä lypsämään EU:lta mahdollisimman paljon rahaa erityisesti ympäristöhankkeisiin.

Jatketaan tehostettua lypsämistä Alexin kannustamana!

Kommentti artikkeliin “Lypsäkää, kehoitti Stubb”
 1. Riitta Nyqvist sanoo:

  Hieno juttu Lulu!
  Olen täysin samaa mieltä Stubbin kanssa.
  Ei meidän kannata bulkin kanssa kilpailla myöskään maataloudessa.
  Puhdasta, luomua ja vihreää kokonaisuutta, hyvinvointiakin ajatellen.
  Jatketaan tehostettua lypsämistä!
  T. Riitta

Jätä kommentti

css.php