Kalanaisia uimassa

Kokoomuksen naisvaltuutetut uiskentelivat eilen luontevasti Hämeenlinnan kalamarkkinoilla. Markkinoilla piipahti myös kaksi liittyneiden kalavesien miespuolista kokoomuskasvattia, mutta yleisilme oli hyvin kokoomusnaisellinen.

Kokoomuksen kysely keskustan kehittämisestä herätti hilpeyttä, sillä moni asukas oli sitä mieltä, että Keskustan lisäksi kaikki puolueet kaipaavat kehittämistä ja uudistumista. Palautetta Hämeenlinnan kaupunkikeskustan kehittämisestä annettiin lopulta varsin innokkaasti ja keskustelu rönsyili luovasti myös mm päivähoitoon, ikäihmisten palveluihin ja OKL:n lopettamisuhkaan. Toki myös Tiuraa sivuttiin. Pöljä tapaus, joka suututtaa ja hävettää. Elämä kuitenkin jatkuu ja Tiurankin lautakasat unohtuvat.

Vaikka itse elän keskellä hämeenlinnalaista arkea, teen päivätyöni Hämeen ympäristön hyväksi ja lapsemme käyvät koulua ja ovat hoidossa Hämeenlinnassa, avarsi neljän tunnin kuunteleminen ja keskusteleminen muiden hämeenlinnalaisten kanssa maailmaa.

Akvaariossa ei tutustu oman reviirinsä eliöstön ongelmiin ja onneen. Niitä täytyy seurata jatkuvasti omassa vesistössä, jotta tietää missä kaivataan ruoppausta ja missä hoitokalastusta.

Hämeenlinnassa kaivataan molempia.

 

 

 

Kommentti artikkeliin “Kalanaisia uimassa”
  1. Hei Lulu. Hienoa, että kokoomus on taas puhdistanut korvansa vaikusta ja ryhtynyt kuuntelemaan. Sitä en kuitenkaan ymmärrä, miksi puoluetta tuntuu vaivaavan tarttuva dementia. Onko tarttunut keskustan ministereistä? Toivottavasti se sairaus paranee vaaleihin mennessä ja terveyttä jatkuu seuraavan eduskunnan ajan.
    Hienoa, ettet ole sokaistunut näiden Hämeenlinnan vesistöjen kirkkauteen vaan jaksat etsiä todellista tilaa ruoppauksineen kaikkineen. Jaksamista työllesi, ei ole helppoa olla erimieltä asioissa. Puhtaita ei vain kirkkaita kalastusvesiä odotellen Marianne

Jätä kommentti

css.php