Lulun lähtöselvitys

Eduskuntavaaliehdokkailta olisi aina vaadittava lähtöselvitys. Eniten merkitystä lähtöselvityksellä on äänestäjille, jotta he tuntisivat ehdokkan riittävän hyvin; kansanedustajaehdokkaalta ei saisi löytyä lähtöselvityksessä mitään moraalisesti arveluttavaa. Itse ehdokkaalle selvitys on tärkeä omassa päässä ja selkäytimessä, jotta hän muistaisi aina toimia suoraselkäisesti äänestäjien parhaaksi, sekä moraalinsa ja voimassa olevien lakien mukaisesti. Ehdokas ei myöskään saa käyttää haamukirjoittajia, vaan kaikkien hänen nimissään olevien kirjoitusten on oltava hänen omia tuotoksiaan. Lähtöselvityksellä on merkitystä myös median kannalta, sillä ehdokkaan linjaus yksityisten ja julkisten asioiden esiintuomisessa kiinnostaa. Lulun linja on seuraava:

– Lasteni suhteen olen ehdoton, enkä aio altistaa heidän sielujaan tai kasvojaan medialle. En myöskään aio käsitellä lapsuuteni traumoja tai hyvin henkilökohtaisia asioita julkisuudessa.

-Aion julkistaa mielipiteeni, vaalirahani, osaamiseni, kytkökseni ja rikosrekisterini, sekä äänestäjien kannalta oleelliset asiat niistä kysyttäessä.

4 kommenttia artikkeliin “Lulun lähtöselvitys”
 1. Teija Arvidsson sanoo:

  Moi Lulu!

  Ihan hyvä linjaus. Yhdyn kaikkeen edellä mainitsemaasi. Tsemppiä vaalityöhön!

  t. Teija

 2. Seppo Rehunen sanoo:

  Peesaan Teijaa, erinomainen alku.

  Taitaa olla tulossa niin meillä Hattulan, Hämeenlinnan ja Janakkalan seudulla kuin koko eteläisen Hämeen vaalipiirissäkin ”kaikkien aikojen” vaalikampanjat ja vaalit. Toinen toistaan parempia ehdokkaita on tarjolla.

  Yhtenä ehdokkaiden ja heidän tukijoukkojensa tavoitteena voisi olla se, että alueemme äänestysaktiivisuus ylittää maan keskiarvon. Ja reilusti.

  Onnea ja menestystä kaikille itsensä likoon laittaville.

 3. ossia sanoo:

  Ihan hyvä avaus.

  Mikäli sinut valitaan kansanedustajaksi, mitkä hämeenlinnalaisille tärkeät asiat tulet ottamaan ohjelmaasi ja niitä julkituomaan aina kun se on mahdollista?

  -Mihin verovaroja tulee nykyisessä taloudellisessa tilanteessa mielestäsi ennen kaikkea käyttää.

  -Mitä mieltä olet Suomen velkaantumisvauhdista. Mitä pitäisi tehdä?

  -Haluatko/kannatatko kunnanvaltuutettuna erikoistilintarkastuksen suorittamista suurta osaa kuntalaisia askarruttavien kaupunki/jäähalli/hpk-kytkentöjen ja rahoituskuvioiden selvittämiseksi?

  -Milloin olet saanut tiedon siitä, että jäähallin rakentamiseen on yritetty sitoa
  verovaroja ilman asianmukaisia päätöksiä ikään kuin kyökin kautta. Miten olet tämän jälkeen toiminut asiassa ja miten tulet toimimaan?

 4. Lulu Riikonen sanoo:

  Hei!

  Päävaaliteemani ovat ympäristöasiat sekä työ, koulutus ja perhe-elämä. Kaikista näistä teemoista löytyy monta Hämeenlinnallekin tärkeää asiaa. Nettisivuiltani löytyy jo pohjaa. Hämeenlinnassa raideliikenteen sujuvuudella (yksityiskohtana esim pendoliinojen pysähtyminen ) on suuri merkitys. Vanajavesikeskukseen liittyvät monisäikeiset haasteet ovat itsestään selvyytenä listallani.

  -Verotuksessa olen hyvin kokoomuslainen: työllisyyttä ja yrittäjyyttä on tuettava veroratkaisuin. Työ on kaiken perusta ja sen avulla turvaamme myös jo työelämän jättäneille riittävät palvelut. Työlle on siis luotava kaikin puolin hyvät edellytykset.
  Myös vihreää verouudistusta on jatkettava, mutta siinä on oltava entistä tarkempi, ettei tule uusia mokia. Metsämaalle ehdotettua kiinteistöveroa vastustan, kuten myös verovähennysoikeuden poistamista. Pääomatulojen verotusta on nostettava harkiten. Eläkeläisten verotuksen on oltava reilumpaa eli veroprosentin on oltava sama kuin samansuuruisesta palkasta. Verovaroja on suunnattava peruspalveluihin, mutta niiden tarjontaa on tarkistettava. Kaikki eivät voi saada samanlaisia palveluita. Apua ensisijaisesti niille, jotka niitä eniten tarvitsevat.

  -Suomen velkaantumisvauhti on hirveä, joten kyllä niitä leikkauksia tulee väkisin. Peruspalvelujen määrä ja laatu laskevat. Julkisen puolen tehojen ja tuottavuuden parantaminen auttaa osaltaan, jos se toteutetaan oikein.

  -Jäähallikytkökset ja jääviyskysymykset ovat työn alla. Itse olen ollut yksi monista taustavaikuttajista asian edistämiseksi.
  Jäähallitilanteesta sain tiedon lehdestä niin kuin suurin osa hämeenlinnalaisista. Lautakunnallemme ei esimerkiksi asiasta tiedotettu etukäteen. Päätöksenteko ei mennyt niin kuin olisi pitänyt ja mielestäni Oy:n pitäisi hankkia lisärahoitus vapailta markkinoilta eli ottaa selkeäsi lainaa pankista.

Jätä kommentti

css.php