Lyhyesti 3.5.2016 tehdystä tutkintapyynnöstä

Hämeenlinnan kaupungin minusta 3.5.2016 tekemä ilmeisen aiheeton tutkintapyyntö on kirjattu poliisilla sekalaiseksi asiaksi. Ei siis rikosasiaksi. Asia on siis kirjattu ja vireillä, mutta mitään muuta ei olekaan.

Mediassa levitetään kuitenkin vinhaan väärää tietoa siitä, että varsinainen poliisitutkinta minusta olisi jo käynnistä. Tämä ei pidä paikkaansa. Mitään tutkintaa ei ole aloitettu, eikä siis mitään päätöstä asian tiimoilta ole tehty.

En ole rikkonut lakia enkä toiminut kaupunkilaisten edun vastaisesti.

Lulu Ranne

Kommentti artikkeliin “Lyhyesti 3.5.2016 tehdystä tutkintapyynnöstä”
  1. Antti Sulonen sanoo:

    Pidän omituisena, että hallituksen ja/valtuuston valitsemat virkamiehet tekevät poliisille mitään tutkintapyyntöjä kaupunkilaisten valitsemasta luottamushenkilöstä.
    Olisiko syytä virkamiehille tarkentaa heidän tehtäviänsä ja heidän paikkaansa organisaatiossa. Poliisille heidän tietenkin tulee tehdä rikosilmoitus, jos he huomaavat jonkun tekevän rikoksen, mutta nyt ei liene niin. Virkamiehen tai luottamushenkilön välisestä vihamielisyydestä, tai kaunasta ei sivistyneet ihmiset tee poliisiasiaa, edes etsimällä ja tutkimalla kunnallista lakitekstiä.
    En ymmärrä mistä Lulua on syytetty, kaupungin tiedotusvälineissä ei ole ollut selkeätä informaatiota asiasta. Olisikohan kaupunginjohtajan syytä henkilökohtaisesti informoida asiaa kaupunkilaisille, käsitykseni mukaan hän on yksi niistä jotka ovat asiaa poliisin tutkittavaksi vieneet.
    Toistaiseksi uskon Lulun hoitaneen äänestäjiensä asiaa.

Jätä kommentti

css.php